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SCHEDULE 1

ACTIVITIES IN WHICH THE EMPLOYMENT OF YOUNG
PERSONS AND WOMEN OF REPRODUCTIVE CAPACITY IS
PROHIBITED
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Interpretation

2(1) In these Regulations:

"action level" means a blood-lead concentration of

(a) in respect of a woman of reproductive capacity, 25 pg/dl;
(b) in respect of a young person, 40 pg/dl; or

(¢) in respect of any other employee, 50 ug/dl;
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"suspension level" means-

(a) a blood-lead concentration of-

(i) in respect of a woman of reproductive capacity, 30 pg/dl,
(ii) in respect of a young person, 50 pg/dl, or

(iii) in respect of any other employee, 60 ug/dl; or
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(b) a urinary lead concentration of-
(i) in respect of a woman of reproductive capacity, 25 pg Pb/g creatinine, or
(ii) in respect of any other employee, 110 p Pb/g creatinine;

"woman of reproductive capacity" means an employee in respect of whom an
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entry has been made to that effect in that employee's health record in

accordance with regulation 10(74)by a relevant doctor;
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Medical surveillance

10.—(1) Every employer shall ensure that each of his employees who is or is
liable to be exposed to lead is under suitable medical surveillance by a

relevant doctor where—

(2) The levels referred to in paragraph (1)(b) are—
(a) a blood-lead concentration of—
(i) in respect of a woman of reproductive capacity, 20Rg/dl, or
(i1) in respect of any other employee, 35Rg/dl; or
(b) a urinary lead concentration of—
(i) in respect of a woman of reproductive capacity, 20Rg Pb/g creatinine, or
(ii) in respect of any other employee, 40Rg Pb/g creatinine.
(3) Medical surveillance required by paragraph (1) shall—

(4) Biological monitoring shall be carried out at intervals not exceeding those
set out below—

(a) in respect of an employee other than a young person or a woman of
reproductive capacity, at least every 6 months, but where the results of the
measurements for individuals or for groups of workers have shown on the
previous two consecutive occasions on which monitoring was carried out a lead
in air exposure greater than 0.075 mg/m3 but less than 0.100 mg/m3 and

where the blood-lead concentration of any individual employee is less than
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30Rg/dl, the frequency of monitoring may be reduced to once a year; or
(b) in respect of any young person or a woman of reproductive capacity, at such | (b) FF4EE UIAEIHEES IO H D LMEICBA L TiE, 3 » A X 72\ W#EPH <, B
intervals as the relevant doctor shall specify, being not greater than 3 months. | 3 2RI fEE T 5 & T,




